Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا قاسمی فرزاد» روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به نامگذاری امسال از سوی رهبری انقلاب به نام «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» در برنامه های دولت سیزدهم توجه ویژه به مباحث دانش بنیان باید صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: برای عملیاتی کردن منویات رهبر معظم انقلاب در سال جاری باید انسجام و هماهنگی بین دستگاه های علمی و دانش بنیان نظیر دانشگاه ها و پارک های علمی و فناوری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان ادامه داد: همچنین دستگاه های اجرایی به ویژه دستگاه های موثر در امر تولید نظیر جهادکشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و  شرکت شهرک های صنعتی فعالتر از قبل عمل کرده و ارتباط ارگانیک و تنگاتنگی بین این دستگاه های اجرایی با مجموعه پارک های علمی و فناوری و دانشگاه ها شکل بگیرد.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: الان دیگر زمان و دوران پرداختن به مساله تولید با روش های سنتی و خارج از روال نیست بلکه با دانش بنیان کردن این موضوع باید زمینه ساز افزایش صرفه اقتصادی بخش تولید و بالا بردن راندمان و بهره وری بود.

وی گفت: علاوه بر بالا بردن بهره وری با دانش بنیان کردن فعالیت ها نسبت به کاهش میزان مصرف انرژی و آب تلاش کرد و تحقق این اهداف راهی جز دانش بنیان کردن فعالیت های اقتصادی ندارد.

استاندار همدان اظهار داشت: همه فعالیت ها باید مبتنی و استوار بر مسائل دانش بنیان باشد تا بتوان این دستور و تاکید عالمانه و هوشمندانه رهبری فرزانه انقلاب مبنی بر «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» را جامه عمل پوشاند.

وی گفت: در نخستین نشست مدیران اجرایی استان در سالجاری کارگروهی برگزار و مسائل و مشکلات پیش روی شرکت های دانش بنیان مورد بررسی قرار می گیرد.

برچسب‌ها علیرضا قاسمی فرزاد سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین اختصاصی ایرنا استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علیرضا قاسمی فرزاد اختصاصی ایرنا علیرضا قاسمی فرزاد اختصاصی ایرنا استانداری همدان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۴۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز