Web Analytics Made Easy - Statcounter

علما و روحانیون استان کرمانشاه نامگذاری شعار سال را تببین کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، علما و روحانیون استان کرمانشاه نامگذاری شعار سال را تببین کردند.

مسئولین اجرایی کشور با تحقق شعار سال مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را رفع کنند 

حجت الاسلام جواد فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، ضمن تبریک سال نو اظهار کرد: رهبر انقلاب باتوجه به مشکلات و برنامه های کشور هرسال را متناسب با آن نامگذاری می کنند که بعنوان محور در برنامه های مسئولین مورد توجه ویژه قرارگیرد و در چند سال اخیر با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی نگاه معظم له به اقتصاد و محور برنامه های اقتصادی یعنی تولید و اشتغال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۱ را نیز باتوجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری کردند که نشان دهنده اشرافیت رهبر انقلاب به مشکلات مردم است.

امام جمعه سرپل ذهاب بابیان اینکه در دهه گذشته مدیریت کشور خصوصا در بخش اقتصادی ضعیف بوده است، تصریح کرد: در یک دهه گذشته تورم و گرانی در کشور بسیار شده و مشکلات اقتصادی سفره های مردم را کوچک کرده است و نشان می دهد که مدیران اجرایی کشور که مخاطب اصلی رهبری هستند در کار خود موفق عمل نکرده اند که امیدواریم دولت سیزدهم که دغدغه خدمت به مردم را دارد در تحقق شعار سال و رفع مشکلات مردم موفق باشد.

حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: امید در پیام نوروزی رهبر انقلاب کاملا مشهود بود و مردم انتظار دارند درگام اول به شعار سال توجه ویژه کرده و با توجه به تولید و دانش بنیان کردن آن با عزمی که از دولت مردمی و انقلابی وجوددارد با ریل گذاری صحیح دهه پیش رو را به دهه رونق و شکوفایی کشور تبدیل کنند.

وی اذعان کرد: با تحقق شعار سال، رونق گرفتن تولید و اشتغالزایی قطعا بسیاری از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم برطرف خواهد شد.

وی بابیان اینکه صادرات تولیدات داخلی از اهداف کشور است، افزود: استفاده از علوم دانش بنیان می تواند کیفیت تولیدات داخلی را ارتقاء داده بطوریکه قابل رقابت با نمونه های خارجی باشد و قابلیت صادرات داشته باشد تا اهداف کشور در تصاحب بازار کشورهای منطقه تحقق یابد.

وی با انتقاد از عملکرد دولت گذشته، بیان کرد: در دولت قبل توجه به شعار سال به اندازه کافی وجود نداشت و دولتمردان به جای توجه به اقتصاد مقاومتی و ارتقاء تولیدات داخلی و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی به دنبال مذاکرات بوده و رفع همه مشکلات اقتصادی کشور را به رفع تحریم‌ها از طریق مذاکرات و توافق گره زدند در حالیکه اگر اقتصاد مقاومتی را در حد شعار نمی گذاشتند قطعا بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز وجود نداشت.

امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در پایان گفت: دولت سیزدهم با تفکری انقلابی در حال تلاش و برنامه ریزی برای رونق بخش تولید کشور، دور زدن تحریمها و بی اثر کردن آنهاست و در طول ۷ماه گذشته و در اوج تحریمها ثابت کرده است که تفکر انقلابی می تواند حلال مشکلات اقتصادی کشور باشد.

تولید دانش بنیان علاوه بر اشتغال آفرینی کشور را به خودکفایی می رساند

حجت الاسلام سید روح الله زمانی موسوی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز،  با تبریک سال نو به تمامی هم میهنان عزیز به ویژه مردم شریف استان کرمانشاه و شهرستان اسلام آبادغرب، اظهار کرد: امسال نیز همچون یک دهه گذشته مقام معظم رهبری در شعار سال بر اقتصاد مقاومتی تأکید داشتند و گنجاندن "دانش بنیان" در شعار سال برایند بنیان علمی است که برای امسال اشراف شده و مشخص شده است چون تولیدی که براساس علم باشد یکی از آثار و نتایج آن اشتغال آفرینی خواهد بود، که با توجه به شرایط کشور به ویژه در استان کرمانشاه اشتغال در اولویت اول  برنامه ها قرار دارد.

وی درخصوص اهمیت تولید دانش بنیان عنوان کرد: هر کاری که براساس علم و دانش صورت گیرد قطعا" آثار مثبتی در بر خواهد داشت و بالعکس هرکاری مبنای دانش و شناخت را نداشته باشد ممکن است به هدف خود نرسد و هزینه هایی را به ما تحمیل کند.

امام جمعه اسلام آبادغرب تصریح کرد: در نگاه اول به تولید دانش بنیان دو مقوله کارخانه و صنعت به ذهن می آید که شاید بشود با سرمایه یا تسهیلاتی را به راه انداخت، تولید کرد و حتی اشتغالزایی داشته باشیم اما اگر یک صنعتی با دانش و تکنولوژی بومی راه انداخته شود که بسیاری از مواد اولیه صنایع نیز در داخل کشور وجود دارد قطعا" این صنعت با علم و دانش بومی و ظرفیت های نیرو انسانی داخل کشور می تواند کارخانه های متعدد تولیدی  را به راه انداخت و علاوه بر اشتغال آفرینی، کشور را خودکفا می کند و بالاتر از آن دیگر کشورها را به ما وابسته می کند مثلا" کشوری مثل ایران با موقعیت استراتژیک، برخی از کشورهای همسایه و منطقه از لحاظ برق، گاز، کشاورزی، هسته ای، تسلیحات نظامی، عرصه الکترونیک و فناوری اطلاعات، هوا فضا، علوم پزشکی و ... به جمهوری اسلامی وابسته هستند که این امر باعث می شود در مراودات سیاسی ملاحظاتی را در نظر داشته باشند تا منافع شان به خطر نیفتد.

حجت الاسلام زمانی موسوی افزود: تولید دانش بنیان بیشتر در ارتباط با مسائل اقتصادی و تولیداتی نظیر آن بکار برده می شود ولی در سایر عرصه ها باید در ارتباط با مسائل فرهنگی، اجتماعی و ... تولیدات دانش بنیان داشته باشیم و نرم افزارهایی تهیه و توزیع شود و در نهایت شعار ایران قوی را به واسطه تولید دانش بنیان جامه عمل بپوشانیم.

وی بیان کرد: حداقل فایده نامگذاری این سال ها توسط مقام معظم رهبری این است که این موضوعات از حالت مغفول و غیرفعال در کانون توجه مردم، مسئولان، سیاستگذاران، و دکترین و مهندسین اقتصادی کشور قرار می گیرد و حمایت هایی پیرامون آنها صورت خواهد گرفت و باعث می شود نسبت به مسائلی نظیر خودکفایی در کشاورزی و امنیت غذایی کشور برنامه ریزی و آینده نگری لازم صورت گیرد.

امام جمعه شهرستان اسلام آبادغرب گفت: نامگذاری و سیاست های اقتصادی سالیان گذشته به واسطه شعار امسال به ویژه دانش بنیان بودن تولید به سمت مثبتی سوق داده می شوند و ارتباط بین دانشگاه و صنعت را تقویت می کند همچنین آموزش عالی و دانشگاه های ما به سمتی خواهد رفت که تحقیقات و پایان نامه هایی در این رابطه نوشته شود و حتی لازم است این بحث در مقاطع تحصیلی پایین تر جدی گرفته شود تا خروجی آن در دانشگاه دیده شود.

وی افزود: برخی از مباحث نظیر: اقتصادمقاومتی، اصلاح الگوی مصرف، حماسه اقتصادی، جهاد اقتصادی، جهش تولید و ... مطرح می شود که اگر دقت شود باید یک پیوست علمی پشتوانه آن باشد لذا مقام معظم رهبری به درستی فرموند که حتما" بحث دانش بنیان بودن باید مورد دقت قرار گیرد.

حجت الاسلام زمانی موسوی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری گفت: متاسفانه آسیب هایی در این رابطه وجود دارد که قدری شعارگونه عمل می شود و در جاهای مختلفی بنر شعار سال زده می شود اما نتیجه لازم را در بر ندارد که نیاز است تداوم و پیگیری بیشتری از سوی دستگاه های نظارتی در این رابطه صورت بگیرد و در این راستا نقش پیگیری رسانه ها مهم است که اجازه ندهند این مباحث به سردی و خاموشی گرایش پیدا کند و حلقه های مفقوده، موانع کار و نقاط مغفول قضیه را در کانون توجه قرار دهند و در این راستا نقش ائمه جمعه و نمایندگان مجلس نیز خیلی موثر خواهندبود و حتی خود مردم طبق توصیه مقام معظم رهبری باید در مطالبات خود این موضوع را نیز مدنظر قرار دهند.

تولید ملی، مهم ترین مساله اقتصادی کشور است/ تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه غلبه بر جنگ تحریمی دشمن است

حجت الاسلام احمد امامی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با تبریک سال نو و آغاز قرن جدید، اظهار کرد: نوروز سرفصلی جدید و آغازی دوباره در پرتو الطاف خداوندی است و در آستانه سال نو یاد و خاطره تمامی شهدای معظم را که برای استقلال آزادی و اقتدار میهن اسلامی جان خویش را نثار کردند گرامی می‌دارم و بر بلندای همت و استواری ایمان جانبازان و ایثارگران معظم و صبر و شکیبایی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ادای احترام می‌کنم.

وی در رابطه با بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری  در خصوص شعار سال، افزود: نام‌گذاری سال1401 توسط رهبر معظم انقلاب تحت عنوان " تولید،  دانش بنیان و اشتغال آفرین " و اختصاص شعار چند سال به مبحث تولید بیانگر این حقیقت است که تولید ملی، مهم ترین مساله اقتصادی کشور است.

مسؤل دفترنمایندگی ولی فقیه درسپاه ناحیه هرسین تصریح کرد: متاسفانه این مسئله هنوز به‌طور واقعی محقق نشده است و لذا به فرموده مقام معظم رهبری شعار سال نباید فقط در بنرها و سربرگ‌ها نوشته شود بلکه باید در باورها بیاید و عملا همه در این مورد تلاش مضاعف کنند تا مطالبات معظم له در بحث تولید و اشتغال‌آفرینی اجرایی شود.

حجت الاسلام امامی با اشاره به اینکه توسعه و رونق تولید ملّی، مشکلات اقتصادی را حل می‌کند، اظهار داشت:  با توجه به اینکه اولویت و مسئله جدی کشور، مسئله اقتصاد است لذا این شعار از سوی معظم له برای امسال انتخاب شده است چراکه تولید و توسعه آن کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و کسب رضایت عمومی جامعه است در واقع تولید ملی، راه اصلی عبور از سختی‌ها و دشواری‌های اقتصادی و معیشتی  است. 

وی افزود: تولید دانش بنیان سبب افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری می‌شود. 

مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه هرسین گفت: بنابراین باید به دنبال تولیدی برویم که دانش‌بنیان و اشتغالزا باشد چراکه اگر تولید بر مبنای دانش پیشرفته روز نباشد و سبب اشتغال‌آفرینی نشود مشکلات اقتصادی کشور را حل نمی‌کند و مفید نیست.

وی با تاکید بر اینکه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه غلبه بر جنگ تحریمی دشمن است، ادامه داد: با توجه به نیاز کشور به اقتصاد مولد و درون‌زا و دندان تیز کردن‌های دشمن در جنگ تحریمی و اقتصادی، معظم له شعار سال را با محوریت مسائل اقتصادی و تولید تعیین فرمودند تا همگان متوجه این امر ضروری باشند .

مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه هرسین خاطرنشان کرد: انتخاب این دو شاخصه برای تولید، یعنی دانش بنیان و اشتغال‌آفرین بودن، نشانه بصیرت و دید حکیمانه امام خامنه‌ای برای آینده کشور و عزت‌مندی نظام می شود.

حجت الاسلام امامی در پایان گفت: (حمایت از تولید،دانش بنیان، اشتغال آفرین )تکلیف اصلی همه  مسئولان و دولتمردان است و ما هم در سپاه شهرستان با پای کار آوردن تمام ظرفیت های  خود  و بسیج مردمی و جوانان نخبه علمی و کار فرهنگی و جهادی تلاش خواهیم کرد تا به تحقق شعار سال کمک کنیم.

تولید موتور محرک جامعه و دانش بنیان و اشتغال آفرینی از جلوه های آن است

حجت الاسلام سید جواد حسینی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، با اشاره به نامگذاری شعار سال توسط رهبر انقلاب به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اظهار کرد:  مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود به مشکلات اصلی کشور و مردم اشاره کردند و برای رفع این مشکل شعار سال را در این زمینه انتخاب فرمودند.

وی افزود: مبنای امامین انقلاب و اهداف اصلی نظام مقدمه سازی برای تشکیل حکومت جهانی امام زمان (عجل الله) است و لذا شعار سال ۱۴۰۱ در راستای تمدن سازی نوین اسلامی نقش اساسی را ایفا می کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه سرپل‌ذهاب تصریح کرد: رهبر انقلاب با توجه به بینش و جامع نگری که از مسائل جاری کشور دارند همواره شعار سال را برای ارائه راهبرد و راه‌حل برون‌رفت از مشکلات انتخاب می کنند و در چند سال اخیر نیز باتوجه به وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی شعار این سالها را با هدف حل این مشکلات تعیین می فرمایند و سال ۱۴۰۱ را نیز در همین راستا به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام‌گذاری فرمودند.

حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: با تلاش و همت مسئولین و آحاد مردم سال ۱۴۰۱ سال برون رفت از مشکلات کشور به ویژه مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در پرتو توجه جدی و عمل کردن به این شعار سال خواهد شد.

وی افزود: از منظر مقام عظمای ولایت تولید همان اکسیر حلال مشکلات اقتصادی کشور است که در سالهای اخیر از این کلید واژه بسیار استفاده کرده‌اند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه  سرپل ذهاب اذعان کرد:  شعار امسال مبتنی بر تولید به عنوان موتور محرک جامعه است که دانش بنیان و اشتغال آفرینی از جلوه های آن است، ان شاالله در سایه تحقق عملیاتی این شعار شاهد آثار اجتماعی و روانی مطلوب آن در بین آحاد مختلف مردم مخصوصاً در نسل جوان باشیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم مشکلات اقتصادی کشور تولید دانش بنیان اقتصادی کشور مقام معظم رهبری استان کرمانشاه اشتغال آفرینی تحقق شعار سال حجت الاسلام رهبر انقلاب ولی فقیه شعار سال جنگ تحریمی سپاه ناحیه سرپل ذهاب امام جمعه تولید ملی برنامه ها سال ۱۴۰۱ معظم له سال نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️   حسینی معاون امور مجلس رییس جمهور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای این شهر با اشاره به سفر رییس جمهور به سمنان همزمان با تحقق وعده صادق، افزود: کشور‌های غربی از جمله انگلیس و آمریکا از حامیان رژیم غاصب صهیونیستی هستند و تحقق وعده صادق بار دیگر صلابت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.
وی با گرامیداشت هفته کار و کارگر، به ترویج فرهنگ کار و کارگر و مهارت آموزی به ویژه برای جوانان تاکید کرد و گفت: ظرفیت‌های متعدد از معدن، اقتصاد دیجیتال تا اقتصاد دانش‌بنیان در برنامه هفتم دیده شده و لازمه تحقق این برنامه‌ها، خودکفایی و افزایش صادرات است.
معاون امور مجلس رییس جمهور به افزایش ۵۷ درصدی حقوق و ارتقای رفاه کارگران در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، کاهش حوادث‌کار، اصلاح بیمه کارگران ساختمانی با دربرگیری ۵۰۰ هزار کارگر ساختمانی از جمله اقدام‌های حمایتی از این قشر زحمت‌کش است.
حسینی در ادامه با بیان نقش کارگران در عرصه‌های مختلف کشور گفت: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی کارگر، کارفرما و سرمایه‌گذار و رفع چالش‌های اقتصادی کشور در گرو جهش تولید است.
وی کلید حل مشکلات اقتصادی را تولید دانست و گفت: راهکار رفع مشکلات اقتصادی و دور ماندن از مشکلات و نوسانات بازار ارز توجه به منویات رهبر معظم انقلاب در جهش تولید است.
معاون امور مجلس رییس جمهور از استقبال بازار جهانی در خرید محصولات دانش بنیان وطنی در نمایشگاه‌ها بین المللی رایادآور شد و گفت: ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعال است ضروری است محصولات این شرکت‌ها با کمک مسئولین رونق پیدا کند.
سید محمد حسینی با بیان اینکه ارتقای کیفیت کالا نقش مهمی در افزایش صادرات دارد، تاکید کرد: قرارداد‌های مختلف بین‌المللی از جمله شانگهای و بریکس فرصتی برای افزایش بیش از پیش صادرات است.
معاون رییس جمهور با تاکید بر تلاش همگانی در پیشرفت راهبرد‌های اقتصادی کشور گفت: با قدرت و صلابت برای توسعه و پیشرفت کشور در تلاش برای تبدیل تهدید‌ها به فرصت باشیم که از جمله این نمونه‌ها قدرت نظامی و اقتدار دفاعی جمهوری اسلامی ایران است.

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • وزیر کار: جامعه کار و تولید مخاطب اصلی شعار سال
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • قیمت رحم اجاره‌ای
  • بازار داغ اجاره رحم در بین دهه هفتادی‌ها
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​