Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید صابر امامی مشاور کسب و کارهای فناوری اطلاعات در گفت وگو با خبرنگار سرویس علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، گفت: بسیاری از صاحبان کسب و کار می توانند نیاز های کسب و کار خود را از طریق فضای مجازی توسعه دهند و جمع سپاری این فرصت های توسعه ای، علاوه بر افزایش بهره وری کسب و کار به توسعه اشتغال آفرینی نیز منجر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: توسعه پلتفرم هایی که فرایند های شغلی را بر بستر دیجیتال مهیا می کنند یکی از راهبردهای رسیدن سریع به اشتغال آفرینی از طریق جمع سپاری شغل در سطح ملی و بین المللی است.

وی افزود: معرفی محصول در فضای مجازی، اعتبار سنجی داده ها، تعدیل محتوا، ورود داده ها، تحقیقات و نظرسنجی ها از جمله نیازهای کسب و کارهاست که به راحتی بر بستر پلتفرم های دیجیتال قابل استقرار بوده و منجر به جمع سپاری شغل و به دنبال آن اشتغال آفرینی می شود.

نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اضافه کرد: امروزه متخصصان و نخبگان ما در صنعت دیجیتال علاوه بر داشتن مزیت رقابتی جدی فنی نسبت به رقبای منطقه ای،به توسعه محصولاتی رسیده اند که امکان صادرات خدمات فنی و مهندسی «دانش بنیان» برای این محصولات وجود دارد و ارزش افزوده ناشی از این نوع صادرات علاوه بر ارزآوری می تواند زمینه جلوگیری از خروج متخصصان از کشور را مهیا کرده و به صورت موازی منجر به توسعه اشتغال نیز شود.

این عضو انجمن رمز ایران گفت:توسعه تولید محصولات دانش بنیان می تواند زمینه همکاری و تعامل بخش های اقتصادی و دانشگاه را نیز تقویت کند چرا که اقتصاد دانش بنیان به جریان پژوهشی کشور جهت می دهد و محصولات دانشگاهی در فرایندی به چرخه تولید دانش بنیان اضافه می شوند و این موتور پیشران بخش های دیگر اقتصاد می شود.

امامی گفت: فعالان بخش خصوصی می توانند با حرکت به سمت بهره برداری از ظرفیت های صنعت دیجیتال، علاوه بر افزایش بهره وری در سازمان صحنه گردان توسعه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین باشند.

وی با اشاره به سهم صنعت دیجیتال در اقتصاد های پیشرو دنیا گفت: ظرفیت این بخش اقتصاد بسیار بالاست به طوریکه در برخی کشور ها بیش از 30 درصد تولید ناخالص داخلی از محل این صنایع است و این درحالیست که با وجود ظرفیت های فنی و مهندسی فراوان حجم اندکی از درآمدهای کشور ما از این حوزه است که با توجه ویژه به آن میتوان در این مسیر گام برداشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد دیجیتال اشتغال آفرینی تولید دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید