Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع فعالان اقتصادی گفت: تأمین منابع توسط نهادهای مالی و بانک‌ها، از چالش‌های صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان است که انتظار است، بانک‌ها و سرمایه‌گذاران در کنار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گیرند.

محمدرضا حسینا در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با بیان اینکه توجه به تولید و اشتغال کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است، گفت: اختصاص شعار چند سال گذشته به مبحث تولید و تمرکز بر حل چالش‌ها و موانع این بخش از سوی مقام معظم رهبری نشانگر آن است که تولید از اهمیت قابل توجهی در اقتصاد کشور برخوردار است و تنها با تمرکز بر این بخش است که می توان علاوه بر دستیابی به توسعه اقتصادی، رفاه مردم را نیز افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مجمع فعالان اقتصادی افزود: تنها راه دولت برای افزایش قدرت خرید مردم، توجه به بخش تولید و حوزه‌های مولد است. به عبارتی این واقعیتی انکارناپذیر است که هرچه برای تقویت بنیه تولیدی کشور تلاش شود، قدرت خرید مردم نیز تقویت خواهد شد، چراکه ارتقای ظرفیت‌های تولید، اشتغال هر چه بیشتر را در پی دارد و به این ترتیب ، معضل بیکاری و فقر نیز مرتفع خواهد شد. این در حالی است که بنگاه های تولیدی در حال حاضر شرایط مناسبی ندارند و حتی برای تامین سرمایه در گردش خود و ماندگاری در بخش تولید، نمی توانند روی تسهیلات بانکی حساب باز کنند. 

حسینا با تاکید بر همکاری بانک ها و دیگر دستگاه‌ها با بخش‌های تولیدی در کشور اظهار کرد: بانک‌ها برای کمک به رونق تولید باید با واحد‌های تولیدی به گونه‌ای رفتار کنند تا مانع تعطیلی واحدهای تولیدی شوند، چرا که به هر حال فعالیت در شرایط تحریم کار ساده‌ای نیست و عدم همکاری بانک ها با واحد های تولیدی آن هم در شرایطی که هزینه های جانبی تولید به شدت بالا رفته است، می تواند موجب توقف فعالیت این واحدها و همچنین بیکاری نیروهای انسانی فعال در این مجموعه ها شود. 

حسینا با اشاره به افزایش ضرایب مالیاتی برای سال جاری گفت: باید کارفرمایان و عرضه‌کنندگان کار و تولید، از تسهیلات مناسب و حمایت‌های دولتی بهره مند شوند تا تعادل در اقتصاد شکل گیرد. 

به گفته رییس مجمع فعالان اقتصادی، تأمین منابع توسط نهادهای مالی از جمله بانک‌ها، صندوق‌ها و... از چالش های اصلی صنعتگران و همچنین شرکت های دانش بنیان است که امید می رود با تاکید مقام معظم رهبری بر بحث دانش بنیان ها و اشتغالزایی، بانک ها  و سرمایه‌گذاران در کنار شرکت های دانش‌بنیان قرار گیرند و امکان تجاری‌سازی محصولات در این حوزه فراهم شود. 

رییس مجمع فعالان اقتصادی با تاکید بر اینکه حمایت واقعی از بخش تولید می تواند مشکلات اقتصادی موجود در کشور را حل و فصل کند،  اظهار کرد:  در واقع تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه غلبه بر جنگ تحریمی است و می‌تواند توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشد. 

وی همچنین با اظهار امیدواری نسبت به توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها افزود:  امیدواریم با به نتیجه رسیدن مذاکرات، گشایش‌های لازم انجام شود و بتوانیم با بهره گیری به موقع از علم و دانش روز دنیا، جذب سرمایه‌گذاری و بهبود معیشت مردم را رقم بزنیم.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: دانش بنیان ، مجمع فعالان اقتصادی ، تولید ، دانش بنیان ، اشتغال آفرین ، محمدرضا حسینا ، رییس مجمع فعالان اقتصادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش بنیان مجمع فعالان اقتصادی تولید دانش بنیان اشتغال آفرین مجمع فعالان اقتصادی شرکت های دانش بنیان بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان

محمدتقی اکبری مدیرعامل و مؤسس یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح فعالیت و کارکردهای این شرکت اظهار کرد:‌ تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت بوده است، سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرده و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شدیم.

وی افزود:‌ طراحی و ساخت برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان از دیگر فعالیت‌های این شرکت است. برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فراوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.

اکبری ادامه داد:‌ ساخت این‌گونه از برج‌ها در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار طراحی و ساخت آن در ایران توسط این شرکت بومی‌سازی شد. لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.

مدیرعامل و مؤسس شرکت «بهین اسانس آویژه» مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.

وی مطرح کرد:‌ دانش مواد شیمایی گیاهی که امروزه با عنوان فیتوشیمی به شدت در حال گسترش است به‌طور روزافزون در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی به کار گرفته شده، بسیاری از دارو‌های پیشرفته درمان کبد مانند سیلیمارین و ضد سرطان مانند تاکسول از منابع طبیعی استخراج می‌شوند در همین راستا این شرکت توانسته با تولید محصولات گیاهی بخشی از نیاز‌های مردم و کشور را برطرف کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، عنوان کرد:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.

اکبری بیان کرد:‌ برای رشد و شکوفایی مراکز رشد در دانشگاه‌ها نیازمند همکاری و تعامل مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی، واگذاری بازاریابی به افراد متخصص و تنوع‌بخشی به روش‌های تأمین سرمایه مانند مشارکت عام دانشجویان و خانواده‌ آنان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های تولیدی مدارس قزوین 
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​