Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرناصری گفت: سال ۱۴۰۰ برای هپکو اصلا با سال های گذشته قابل مقایسه نبود و بعد از یک دهه این صنعت بزرگ دوباره توانست در مسیر تولید قرار بگیرد و با وجود زیرساخت های مناسب، تکنولوژی به روز، دانش فنی و مهندسی و تجربه ۵۰ ساله، هپکو با نیم نگاهی از سوی مسئولین در سال جاری تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید امیر میرناصری فعال کارگری شرکت هپکو در گفتگو با دیار آفتاب؛ با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ برای هپکو اصلا با سال های گذشته قابل مقایسه نبود اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ بعد از حدود ده سال بدون هیچ تنشی در شرکت هپکو گذشت و بحمدالله بعد از یک دهه هپکو دوباره توانست بیل مکانیکی زنجیری و لاستیکی، دو مدل لودر و سه مدل غلتک  تولید کند هر چند تیراژ تولیدات نسبت به روزهای اوج هپکو پایین بود اما طبیعتا شرکتی که سال ها با انواع چالش ها مواجه بوده است وقتی دباره بخواهد حرکت خود را شروع کند کار سختی است و شاید حرکت در ابتدا کند باشد.

ایستادگی کارگران، مدیریت تخصصی و حمایت سهامدار بازگشت هپکو به تولید را رقم زد/ جان گرفتن هپکو منافع برخی را به خطر می اندازد

میرناصری افزود: همیشه گفته ایم برای رفع مشکلات صنایع بزرگ مثل هپکو اگر یک بسته ی کامل از راه حل ها نباشد رفع موانع به تنهایی میسر نخواهد بود لذا هم باید ایستادگی کارگران، هم مدیریت کاربلد و متخصص وجود داشته باشد و هم پشتیبانی سهامداران عمده که در خصوص هپکو سازمان تامین اجتماعی حمایت لازم را داشت و همه اینها باعث شد تا بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم.

این فعال کارگری شرکت هپکو ادامه داد: در ابتدای راه هستیم و ضعف و کاستی هایی وجود دارد که در چندسال گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته بود اما متوجه آنها شده ایم و با حول وقوه الهی این مشکلات یک به یک در حال رفع شدن است گرچه با برخی ناملایتمی ها و جولان سودجویانی که نمی خواهند تولید کنندگان داخلی جان بگیرند و اشتغال شکل بگیرد مواجه بودیم و مقاومت زیادی هم داشتند.

وی افزود:  برخی وقتی دیدند شرکت هپکو دوباره در حال راه افتادن است میدانستند هپکو غول خفته ای است که اگر بلند شود منافع سودجویانه آنها به خطر خواهد افت لذا در برابر این موضوع مقاومت کردند و این تلاش ها را هنوز هم ادامه می دهند.

پیش بینی تولید ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه ماشین آلات در سال جدید

میرناصری با تاکید بر اینکه در سال پیش رو برنامه های بسیار خوبی برای ادامه تولید پیش بینی شده تا شاهد یک جهشی باشیم تصریح کرد: چندین برنامه داریم از جمله اینکه با وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت راه و کشور بابت تامین ماشین آلات شهرداری ها و راهداری ها به تفاهم های خوبی برسیم و طبق پیش بینی ها برای سال جدید بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات معدنی و راهسازی در برنامه تولید خواهیم داشت.

این فعال کارگری عنوان کرد: همزمان با تولید ماشین آلات گرفتن پروژه ها نیز که یکی از کارهای زیرساختی شرکت هپکو بوده در دستور کار است و رایزنی هایی در این خصوص انجام شده که آخرین مورد پروژه کارخانه قند دزفول بود که هپکو قرارداد آن را امضا کرده و انشااله در سال جدید این پروژه بزرگ را آغاز خواهیم کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی به واسطه گستردگی حوزه فعالیت و به لحاظ تعدد شرکت های زیر مجموعه خود با حدود ۳۰۰ شرکت دارای پتانسیل بسیار خوبی است که می توانند تعاملات و تفاهم نامه های خوبی هم برای تأمین ماشین آلات و هم در بحث کارهای پروژه ای با شرکت هپکو داشته باشند.

حالا چشم ما به حمایت های دولت است/ مسئولان روحیه «ما می توانیم» را در خودشان تقویت کنند

میرناصری تأکید کرد: البته برای شرکت هپکویی که دوران اوج خود را در دهه ۸۰ سپری کرده و سالیانه علاوه بر کارهای روتین پروژه ای بیش از ۲ هزار دستگاه تولید داشته این حجم کار قابل مقایسه نیست و ظرفیت کمی است اما پس از یک بحران اتفاق بسیار مثبتی است که سهامدار اصلی پای کار آمده و مدیریت و پرسنل دغدغه تولید دارند و حالا چشم ما به حمایت های دولت است.

 این فعال کارگری شرکت هپکو با بیان اینکه انتظار ما از دولت صرفا کمک مالی نیست افزود: خواهشی که از دولت و مجلس داریم این است که نگاه ویژه ای به شرکت هایی مثل هپکو داشته باشند و روحیه «ما می توانیم» را در خودشان تقویت کنند چراکه اگر این اتفاق رقم بخورد هم تولید داخل رونق می گیرد و هم ایجاد اشتغال افزایش پیدا می کند.

واردات ماشین آلات دست دوم هزینه سنگینی را به کشور تحمیل کرد

وی ادامه داد: هر چند در سال های اخیر انواع ماشین آلات دست دوم بی کیفیت به کشور وارد شد که هزینه های بسیاری را به همراه داشته است اما این حق را می دهیم که انتظار تولید ماشین آلات داخلی با کیفیت وجود داشته باشد و اعلام آمادگی می کنیم که دولت و مجلس به عنوان مدعی از ما بخواهند که نوع محصول مورد نیاز کشور را با بهترین کیفیت تولید کنیم.

میرناصری در پایان خاطرنشان کرد: اگر حمایت های لازم صورت بگیرد می توانیم با یک سرعت بسیار خوب در ریل تولید قرار بگیریم و با قدرت به امید اینده ای روشن برای ایران اسلامی این مسیر را ادامه بدهیم چراکه با وجود زیرساخت های مناسب، تکنولوژی به روز، دانش فنی و مهندسی و تجربه ۵۰ ساله، هپکو با نیم نگاهی از سوی مسئولین در سال جاری تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین خواهد داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: فعال کارگری ماشین آلات شرکت هپکو سال جدید پیش بینی سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور ایرانی برای خودروی ایرانی

به گزارش همشهری آنلاین، تولید موتور خورجینی ۴ لیتری با این حجم بالا که مناسب خودروهای شاسی‌بلند و آفرودی است می‌تواند شرکت‌های خودروسازی داخلی را برای تولید این مدل‌ها بی‌نیاز کند.

محصولی کاملا دانش‌بنیان

تیم سازنده این موتور، متشکل از حدود ۴۰متخصص و عضو هیأت‌علمی دانشگاه‌های برتر ایران و جهان هستند که حضور این افراد نشانه اهمیت بالای تولید چنین قوای محرکه‌ای است. این تیم بیش از ۳سال پیش با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای ۶سیلندر گام گذاشتند و در نتیجه موفق شدند این محصول باکیفیت در سطح استاندارد جهانی را منطبق با روزآمدترین طراحی، تولید و مورد آزمایش قرار دهند.

توان تولید انبوه

روح‌الله دهقانی، معاون علمی رئیس‌جمهوری در رونمایی از این دستاورد مهم دانش‌بنیان گفت: «قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملا راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی‌سازی و تولید آن گام برداشته‌اند». او افزود: «امروز توانمندی تولید موتور ۶سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴هزار سی‌سی دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به‌زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.»

توانمندسازی خودروسازی بومی

بومی‌سازی محصولاتی مانند موتور ۶سیلندر خورجینی ۴لیتری، ازجمله فناوری‌های راهبردی‌ و کلیدی‌ است که می‌تواند منجر به ساخت دیگر محصولات بومی شود. صنعت خودروسازی کشور نیز با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند با ارتقای سطح تولیدات خود، زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود. دهقانی با تأکید بر این موضوع گفت: «معاونت علمی به‌عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را برعهده گرفته است.»

بیشتر بخوانید:

خودروهای برقی این شرکت گوشی ساز با قیمت قبل به‌روزرسانی شد توجه به نیاز کشور

کلید پروژه ساخت موتور ۶سیلندری با توجه به نیاز کشور از سوی پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف زده شد. طبق تخمین این شرکت دانش بنیان، نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰هزار خودرو تخمین زده شده است و با درنظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد. برای پیشبرد این پروژه از حدود ۱۳۰موتور بنزینی الگوبرداری شد و دستاورد ۱۳سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و درنهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی ۶سیلندر، انتخاب و پس از چند سال تلاش، نخستین نمونه از این موتور ساخته شد.

کد خبر 847304 برچسب‌ها روح‌الله دهقانی فیروزآبادی تکنولوژی (فناوری) دانش بنیان خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت