Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: پروژه‌های فناورانه در این نهاد انقلابی با دو ویژگی دانش بنیان و اشتغال آفرین تعریف و اجرایی خواهند شد.

علی احمدی‌زاده در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر اظهار کرد: ماموریت‌های ویژه‌ای برای مجموعه جهاددانشگاهی در نقشه جامع علمی کشور تعریف شده است؛ این نهاد انقلابی در تاریخ بیش از ۴۰ ساله خود تلاش کرده است در مرز علم و فناوری و نقش آفرینی برای رفع نیاز کشور فعال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور اقدامات ارزشمندی داشته است و در استان بوشهر نیز هر جا نیاز بوده ماموریتی در حوزه های مختلف با درنظر گرفتن عدم موازی‌کاری با دیگر نهادهای علمی-آموزشی استان، تعریف و اجرا کرده‌ایم.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر تصریح کرد:  اکنون این نهاد انقلابی در استان یک مرکز تخصصی آبزیان دریایی دارد که در حوزه فناوری فعالیت می‌کند، دو پروژه مهم ملی در حوزه امنیت غذایی کشور (تولید فناوری بچه‌ماهی و نهاده‌های دامی) نیز در دست اجرا است.

احمدی‌زاده بیان کرد: پروژه ملی جهاددانشگاهی اکنون در شهرک زیست فناورانه دلوار در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به پایان برسد و ظرفیت جدیدی به کشور در حوزه تولید بچه ماهی افزوده شود.

وی خاطر نشان کرد:‌حوزه انرژی نیاز است همان‌طور که وزارت دفاع و سپاه پاسداران به جوانان اعتماد کردند و دستاوردهای ارزشمندی را به دنبال داشتند به جوانان و نخبگان اعتماد شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر یادآور شد: این نهاد انقلابی در حوزه نفت و گاز اقدامات مهمی داشته که مهمترین آن طراحی نصب و اجرای بازوی بارگیری نفت در خارگ و تولید محلول دمولسیفایر در استان بوشهر بوده است.

احمدی‌زاده گفت: در حوزه پزشکی جهاد دانشگاهی اولین کیت آزمایشگاهی را در کشور ساخت و در استان بوشهر نیز با راه اندازی دومین آزمایشگاه ویروس شناسی در دوران کرونا خدمات ارزشمندی به مردم ارائه شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: جهاددانشگاهی با راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی با رویکرد جدید جهت شتاب کسب و کار جوانان بالغ بر ۳۰ رویداد را سال قبل برگزار کرد.

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: این نهاد انقلابی با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت تخصصی در دپارتمان های مختلف برای ۴ هزار نفر در استان ایجاد شغل کرده، برای ۱۵۰ زن سرپرست خانوار اشتغال پایدار داشته و ۱۵۰۰ شغل پایدار در زمینه مشاغل خانگی ایجاد کرده است.

احمدی‌زاده با اشاره به تعامل خوب جهاددانشگاهی استان بوشهر با حوزویان گفت: حوزویان بیشترین همکاری را با این نهاد داشتند و به صورت جهادی، انقلابی و دلسوزان پای کار بوده‌اند.

وی با نامگزاری سال ۱۴۰۱ با هدف تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: برنامه‌ریزی ما در سال ۱۴۰۱ تولید فناوری‌ با ویژگی "دانش بنیان و اشتغال آفرین" است

رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اینکه  برنامه‌های این نهاد در استان جهت تحقق شعار سال اجرا خواهد شد، افزود: مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۱ را تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام‌گذاری کرده‌اند، و از آنجا برای تحقق تولید نیاز به فناوری داریم. استان ما با توجه به موقعیت استراتژیک نیازمند تولید فناوری های مهمی در حوزه انرژی، آبزیان و صنعت است.

احمدی‌زاده گفت: به‌دنبال تحقق شعار "اشتغال آفرین" نیاز است که یک برنامه مدون برای صنایع بزرگ و متوسط استان معرفی و برنامه ریزی می‌شوند همچنین در حوزه اشتغال خانگی تحقق نیازمند برنامه ریزی جامع هستیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر نهاد انقلابی استان بوشهر احمدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است

سیدحسین حسینی در جلسه شکل گیری شهر مولد استان بوشهر با حضور استاندار، یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم را توسعه اقتصاد دریا پایه دانست و اظهار داشت: یکی از مصداق‌های مهم طرح‌های تولیدی اقتصادی دریا محور شهرک‌های مولد کشاورزی در سواحل است.

 وی شهر‌های مولد را کانون‌های تولید، اشتغال و اسکان دانست و بیان کرد: یکی از اهداف مهم شهر‌های مولد تولید و امنیت غذایی پایدار است و به سمت کانون‌های مولد حرکت می‌کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه توسعه طرح‌های اقتصاد دریا محور یکی از برنامه‌های مهم دولت است، تأکید کرد: شهر‌های مولد در سواحل نقش مهمی در اشتغال، تولید پایدار و تقویت معیشت خانواده‌ها دارند و در اجرایی‌شدن شهر‌های مولد در سواحل از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در سواحل کشور خانه‌های مولد طراحی شده است، افزود: شهر‌های مولد با ایجاد زنجیره ارزش افزوده، سبب افزایش سطح تولید، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوار‌ها می‌شود.

حسینی با قدردانی از استاندار بوشهر در پیگیری اجرایی شدن شهر مولد کشاورزی بوشهر در سواحل اضافه کرد: این شهر با تولید و پرورش آبزیان طراحی شده و نقش مهمی در حل مشکلات جوانان دارد.

در آیین امضای این قرارداد زمین ایجاد شهر مولد دلیران تنگستان به امضای جهاد کشاورزی، شیلات، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور اراضی و شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر