Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه منطقه کافه بلوچی شهرستان سرباز گفت: شرکت های دانش بنیان علاوه بر اشتغال آفرینی، زمینه خودکفایی کشور در بخش های مختلف را فراهم می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالواحد توحیدی پور شیرانزئی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به نامگذاری شعار سال تحت عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ، بیان کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه جهش تولید، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در کشور را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه تنها راه حل مشکلات اقتصادی، توجه به تولید داخلی و استفاده از ظرفیت های بومی است، افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت و کشور و فشار اقتصادی موجود، تنها راهکار حل مشکلات و سامان گرفتن اوضاع کنونی اقتصاد، رونق تولید داخلی است.

این عالم اهل سنت با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب چندین سال است که بر تولید و تلاش مضاعف و راه اندازی واحدهای تولیدی داخلی برای کاهش وابستگی به خارج از کشور تاکید می کنند، اضافه کرد: مردم و مسئولان باید در زمینه تحقق شعار سال همت مضاعفی داشته و زمینه را برای بستر اشتغال دانش بنیان فراهم کنند.

وی تاکید کرد: بدون شک با حمایت از شرکت های دانش بنیان، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور از جمله بیکاری رفع خواهد شد، و اشتغالزایی خوب و پایداری شکل می گیرد، افزون بر آنکه لازمه تحقق این امر، باور به داشته ها و استفاده از ظرفیت و پتانسیل بومی و داخلی است.

این سرطایفه ادامه داد: استفاده از ظرفیت نیروی جوانِ متخصصِ تحصیلکرده فرصت بسیار مغتنمی برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان بوده، و از آنجایی که دولت سیزدهم به دنبال تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، می توان گفتکه این دولت با اخلاص و با تمام توان به میدان آمده که به نظام و انقلاب خدمت کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به حوزه دانشگاه، علم را بومی‌سازی می‌کنند، گفت: اگر این شرکت ها وارد حوزه  فعالیت اقتصادی شوند، شاهد رونق و رشد در عرصه تولید همراه با دانش و اشتغال خواهیم بود.

شیرانزئی تصریح کرد: اگر تولید تقویت، توسعه و رونق پیدا کند، مشکل بیکاری حل، واردات کاهش و صادرات افزایش پیدا می کند، که این امر منجر به امید آفرینی، ایجاد رفاه و آسایش مردم خواهد شد.

این سرطایفه با بیان اینکه ورود کالای بی رویه و قاچاق ضربه سنگینی به تولید داخلی می زند، اظهار کرد: باید با فرهنگ سازی مردم را برای حمایت از تولید داخل و خرید این دست از کالاها تشویق کرد تا افقی روشن پیش روی صنعتگران، کارآفرینان و سرمایه گذاران قرار گیرد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر