Web Analytics Made Easy - Statcounter

به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی تصویب شد.

به گزارش بازارنیوز، به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در بخش کشاورزی و منابع طبیعی را به شرح زیر تصویب کرد:

ماده ۱- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، به گونه‌ای برنامه ریزی نماید تا در پایان سال ۱۴۰۱، حداقل بیست درصد (۲۰٪) از تعداد کل شرکت‌های دانش بنیان و فناور و ده درصد (۱۰ درصد) فروش آن‌ها از طریق شرکت‌های دانش بنیان و فناور کشاورزی و منابع طبیعی محقق گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماده ۲- وزارت جهادکشاورزی مکلف است از طریق شرکت‌های دانش بنیان در چهارچوب قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی - مصوب ۱۳۸۹- از محل اعتبارات مصوب با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از طریق بانک‌های عامل از شرکت‌های دانش بنیان که با استفاده از فناوری و نهاده‌های فناورانه کشاورزی، موجبات کاهش هزینه تولید محصولات کشاورزی و ارتقای بهره وری را فراهم می‌آورند.

ماده ۳- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ این آیین نامه، ساختار و وظایف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) را با رویکرد دانش بنیان و فناور کردن بخش کشاورزی و منابع طبیعی و با رعایت مفهوم پارک علم و فناوری برای طی تشریفات قانونی تصویب در شورای عالی اداری به سازمان امور اداری و استخدامی کشور ارایه نماید.

ماده ۴- سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در راستای پاسخگویی به اولویت‌های بخش کشاورزی مکلف است ظرف دو ماه از تاریخ ابلاغ این آیین نامه، با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مشارکت اعضای هیئت علمی را در دانش بنیان کردن تولید تقویت نماید.

ماده ۵- وزارت جهاد کشاورزی موظف است با اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای توسعه زیستبوم فناوری بخش کشاورزی، منابع طبیعی و غذا، پارک‌های علم و فناوری و مزارع و دهکده‌های نوآوری را با تکیه بر زیرساخت‌های موجود در بخش‌های مختلف از جمله سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با همکاری شرکت‌های دانش بنیان تأمین و راه اندازی نموده و مورد حمایت قرار دهد.

ماده ۶- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از طریق شرکت‌های دانش بنیان و کسب و کار‌های دیجیتال هوشمند خدمات کشاورزی با بکارگیری فناوری‌های نوظهور نظیر تحلیل کلان داده ها، اینترنت اشیا اتاق وضعیت پردازش تصویری اطلاعات کشاورزی و تحلیل داده‌های اقتصادی کشاورزی و هوش مصنوعی اقدام نماید.

ماده ۷- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با کمک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، از طریق عملیاتی سازی سهم بری دانش از تولید کشاورزی (س دات) بستر‌های نفوذ دانش و فناوری در بخش کشاورزی و در نتیجه ارتقای بهره وری کشاورزی را با اولویت مزارع کوچک مقیاس عملیاتی کند.

ماده ۸- وزارت جهاد کشاورزی مجاز است در چهارچوب قوانین و مقررات به کسب و کار‌های کشاورزی که با استفاده از فناوری و نهاده‌های فناورانه کشاورزی، موجبات ارزان سازی تولید محصولات کشاورزی اساسی را از طریق ارتقای بهره وری فراهم می‌آورند.

ماده ۹- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است برنامه کلان مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌های گیاهی و مدیریت تغذیه تلفیقی را با هدف اجرا در پنجاه درصد (۵۰) اراضی زراعی و باغی کشور طی سه سال اجرایی نماید.

ماده ۱۰- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، طرح نمونه (پایلوت) تکمیل زنجیره ارزش نان را با بکارگیری فناوری‌های نوین و ارتقای بهره وری کاهش ضایعات و افزایش کیفیت و غنی سازی را در یکی از شهر‌های منتخب کشور برنامه ریزی و اجرا نماید.

ماده ۱۱- وزارت جهاد کشاورزی مکلف است در طول یک دوره چهار ماهه سیاست‌های لازم جهت حمایت از برنامه کشت متناسب با نیاز کشور و شرایط اقلیم هر منطقه با تأکید بر تنوع بخشی دانه‌های روغنی و ترویج کشت‌های جدید تدوین و با بهره گیری از ظرفیت قانون به مرحله اجرا دراورد.

ماده ۱۲- وزارت جهاد کشاورزی مجاز است در راستای جهاد خودکفایی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دام و طیور و با رعایت قوانین و مقررات و تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز کشور و عدم اختلال در آن و نیز رعایت اصل برابری و عدم تبعیض در طول یک دوره چهارساله به واردکنندگان به ازای هر پنج هکتار انعقاد قرارداد تولید داخلی این گونه کالا‌ها و نهاده ها، معادل تولید دو و نیم هکتار مجوز واردات صادر نماید.

ماده ۱۳- در راستای حمایت از تولید کالا‌های اساسی کشاورزی و به منظور افزایش ضریب نفوذ بیمه و کاهش خطر (ریسک) تولید، صندوق بیمه کشاورزی موظف است تخفیف ویژه‌ای را بر اساس اساسنامه صندوق مزبور برای سهم کشاورز از حق بیمه در نظر بگیرد

ماده ۱۴- به منظور حمایت از کشاورزی قراردادی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است سازو کار لازم برای پذیرش اسناد مربوط به کشاورزی قراردادی توسط مجریان بخش خصوصی تعاونی و تولیدکنندگان نهاده‌های کالا‌ها و فرآورده‌های کشاورزی را به عنوان وثیقه و ضمانت پرداخت تسهیلات توسط شبکه بانکی کشور را تدوین و به بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ابلاغ نماید.

ماده ۱۶- وزارت جهاد کشاورزی موظف است در چهارچوب قوانین و آیین نامه‌های ذیربطه دستورالعمل واردات بذر را به نحوی تنظیم نماید که ارقام وارداتی به ارقام دورگه (هیبرید) محدود شده و همچنین مدت زمان ماندگاری ارقام وارداتی دورگه (هیبرید) در فهرست ملی ارقام گیاهی ایران نیز حسب نوع محصول، محدود و مشروط به تولید آن در داخل گردد.

ماده ۱۷- به منظور افزایش کارایی محیط‌های تحقیقاتی دولتی و حذف رقابت با بخش خصوصی و حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در احیا و تجاری سازی نهاده‌های فناورانه به ویژه واکسن‌های دام، طیور و آبزیان، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است زمینه مشارکت حداکثری بخش خصوصی را فراهم نماید.

ماده ۱۸-به منظور تحقق ارتقای بهره وری هدف گزاری شده در این ایین نامه کار گروه بهره وری وزرات جهاد کشاورزی مکلف است شاخص‌های بهروری متناسب را تا پیایان اردیبهشت ۱۴۰۱ به سازمانه بهره وری ملی ایران ارائه و به تایید سازمان مذکور برساند.

ماده ۱۹-شازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است بودجه لازم برای عملیاتی سازی این ایین نامه را در چارچوب قانون بودجه کشور تامین و در اختیاروزرات کشاورزی قرار دهد.


/بازار

برچسب ها: تصویب آیین نامه ، حمایت از تولید ، دانش بنیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RFz

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تصویب آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان بخش کشاورزی و منابع طبیعی شرکت های دانش بنیان تحقیقات و فناوری همکاری وزارت ارتقای بهره وری بخش کشاورزی حمایت از تولید دانش بنیان نماید ماده وزارت علوم نهاده ها بخش خصوصی آیین نامه کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی