Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصاد با تاکید بر هدایت اعتبارات به بخش تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در بانک‌ها گفت: بازرسان سبب دلگرمی برای کارکنان باشند.
به گزارش خبرگزاری آریا، علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی در گردهمایی مدیران بازرسی بانک صادرات ایران، اخلاق حرفه‌ای بازرسان و راهبردهای وزارت اقتصاد در رابطه با بانک‌های دولتی و خصوصی را مورد توجه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در تشریح مطلب فوق اظهار داشت: اگرچه مصادیقی از سوءاستفاده برخی تولیدکنندگان وجود دارد، اما اغلب تولیدکنندگان از سلامت مالی برخوردارند و متعهد به خدمت به مردم هستند کسی که می‌خواهد کار تولیدی انجام دهد، با مشکلاتی مواجه است نیاز به کمک دارد اگرچه بسیاری از این مشکلات مربوط به مسائل غیربانکی است و بخش بانکی همواره پیشرو در حمایت و پشتیبانی از بخش تولید  بوده است لکن شرایط اقتصادی اقتضاء دارد که بخش بانکی بیش از گذشته مقررات را به نفع تولیدکننده تفسیر کند.
رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: یکی از نقش‌های بسیار مهم بازرسی، شناخت و آسیب‌شناسی درست و نقش محوری در راهنمایی است. بازرسان در هر دستگاهی یک نقش فرابخشی دارند. مدیران و مسئولان بانکی در شلوغی کار ممکن است برخی از راهکارهای ساده برای برای گره‌گشایی از مشکلات تولیدکننده را فراموش کنند.
نظامی با تشریح دو ویژگی مهم بازرسان مبنی بر راهنما و امین‌بودن آن‌ها خاطرنشان کرد: بازرسان باید برای سه گروه مدیران ارشد، کارکنان و مردم امین بوده و گوش شنوای خوبی باشند و در حل و فصل مشکلات کارکنان و مردم نقش محوری داشته باشند. یکی دیگر از وظایف بازرسان شناسایی نقاط ضعف و آسیب‌شناسی موضوعات نیروی انسانی است و نباید نسبت مشکلات و نارضایتی آنها بی‌تفاوت بود. بازرسان باید ضمن تمرکز و رصد گلوگاه‌های فساد با رویکرد پیشگیری از تخلف، نسبت به مقابله قاطع و بی‌تعارف با فساد اهتمام جدی داشته باشند.
رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: بازرس باید همزمان سبب دلگرمی و دلسردی باشد یعنی ضمن اینکه موجب دلگرمی همکاران سالم هستند، برای افرادی که قصد تخلف دارند، دلسردی ایجاد کنند.
نظامی پیگیری را از دیگر موارد مهم در ویژگی‌های بازرسان عنوان کرد و ادامه داد: باید سازوکارهای پیگیری فراهم و دغدغه آن نیز وجود داشته باشد تا کار به نتیجه برسد. در بررسی‌های انجام شده مشخص شده که با وجود هشدارهای قبلی واحدهای بازرسی، نبود پیگیری‌های بعدی موجب بروز تخلف شده است. «پیگیری» به عنوان یکی از شاخص‌های مهم بازرسی باید مورد توجه قرار گیرد چرا که متخلفین روی ضعف پیگیری حساب باز می‌کنند.
وی تعبیر بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها به نفع مردم را از دیگر موارد مهم در امر بازرسی عنوان کرد و گفت: به شرطی که منافع بانک با خسارت جدی مواجه نشود، لازم است مقررات  همواره به نفع تولید کننده و مردم تعبیر و تفسیر شود. نقش بازرس نباید موجب افراط و تفریط شود. باید نگاه بازرس و نگاه مسئول اجرایی بانک هماهنگ شود و مسولان اجرایی با پشتوانه حمایتی بازرسان بتوانند خدمات حداکثری ارائه نمایند.
رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی بر اهمیت راهبردهای نظارتی بر اعطای تسهیلات ارزی و ریالی، عملیات بانکی، شرکت‌های زیرمجموعه و سایر بخش‌ها را  تاکید کرد. و اظهار داشت: اگر نهادهای نظارتی درون‌سازمانی و برون سازمانی دست به دست هم دهند، افزایش ظرفیت‌های نظارتی کارگشا خواهد بود. راهبردها و سیاست‌های وزارت اقتصاد باید تبیین شده و برنامه عملیاتی ارائه شود.
براساس این گزارش، هدایت اعتبارات بانکی به بخش تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری، تنوع بخشی به شیوه‌های تامین مالی، بهبود کیفیت موسسه اعتباری با مردم، تسهیل دسترسی خانوارها و تولیدکنندگان به منابع بانکی، تقویت ساختارهای خودتنظیمی در حوزه بانکی و برنامه بازرسی عملیاتی از جمله دیگر سرفصل‌های سخنرانی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی در این همایش بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان رئیس مرکز بازرسی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۵۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد معلمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان تربت‌حیدریه به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع کارگران اشاره و اظهار کرد: بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند و از بنگاه داری خود داری کنند، چرا که ثروت اندوزی بانک‌ها برای مردم سودی ندارد، لذا پولی که از مردم سپرده گذاری می‌شود باید به سمت تولید هدایت شود.

امام جمعه تربت‌حیدریه بیان کرد: مراکز فنی و حرفه‌ای از مهم‌ترین مراکز ایجاد اشتغال و حرفه آموزی است که تقریباً آموزش‌های آن رایگان است که می‌توان با مهارت‌هایی را که افراد طی می‌کنند وارد بازار کار شد.

وی گفت: بخش مهمی از بیکاری و اشتغال زایی متوجه مسؤولان است اما بخش عمده آن متوجه مردم است، چرا که کار فراوان است و باید فرهنگ آن نهادینه شود، لذا اینکه در خانه بنشینیم و منتظر باشیم کار به سراغ ما بیاید به خود و خانواده خود ظلم کرده‌ایم.

معلمی بیان کرد: شوراها یکی از مهم‌ترین مظاهر مردم سالاری است و نباید کار سیاسی و جناحی انجام شود و اعضا درگیر اختلافات درون گروهی شوند که دود آن به چشم مردم می‌رود.

امام جمعه تربت‌حیدریه تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات شوراها شناسایی موانع تولید است و برای رفع این مهم تمام تلاش خود را انجام دهند و این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

کد خبر 6089090

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند