Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از تصویب آیین‌نامه حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال آفرین وزارت صنعت، معدن و تجارت از سوی هیات وزیران خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «عزیزاله قربانی» افزود: مجموعه سیاست‌گذاری‌ها و فعالیت‌های انجام شده این سازمان طی سال‌های اخیر باعث شد توجه به رشد، توسعه و بالندگی صنایع کوچک و متوسط دغدغه ذهنی همه مسئولین کشور شده و محور توسعه بسیاری از برنامه‌ها قرار گیرد، به گونه‌ای که در بسیاری از اسناد بالا دستی تاکید بر این مهم به وضوح مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه یادآوری کرد: بر همین اساس رویکرد حمایت از توسعه فناوری بنگاه‌های کوچک و متوسط با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است که در ابتدای سال بسته حمایت از واحدهای دانش بنیان و صنایع پیشرفته با پیشنهاد این معاونت در هیات مدیره این سازمان تصویب شد و به شرکت‌های تابعه ابلاغ گردید که هم اکنون در حال اجرا است.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به برخی اقدامات سازمان متبوع خود در این حوزه، تصریح کرد: حمایت از دانش‌بنیان شدن واحدهای دارای پتانسیل، حمایت از استقرار واحدهای دانش بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و شهرک‌های فناوری و مراکز کسب و کار، کمک به توسعه فناوری واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی از طریق فن بازارهای منطقه‌ای و اجزاء شهرک‌های فناوری و همچنین حمایت از به بهره برداری رسیدن واحدهای دانش‌بنیان از طریق اعمال برخی مشوق‌ها در قراردادهای واگذاری حقوق انتفاع از جمله اقدامات این سازمان طی پنج ماهه گذشته بوده است.

قربانی، راه رسیدن به توسعه پایدار و همه جانبه ایران اسلامی را عبور از مسیر توسعه و توانمندسازی صنایع کوچک و متوسط  کشور دانست و اظهار کرد: به همین منظور در معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران موضوع توسعه کمی و کیفی حمایت‌های نرم افزاری از صنایع کوچک و متوسط مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در دستور کار قرار دارد.

وی با اعلام اینکه اخیرا ( ۲۶ مردادماه امسال) آیین نامه حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین وزارت صنعت، معدن و تجارت در هیات وزیران به تصویب رسیده است، گفت: در ماده ۱۸ این آیین نامه به این سازمان اجازه داده شده است با استفاده از منابع ملی و داخلی در اختیار نسبت به ایجاد ۴۰ شهرک فناوری جدید طی ۵ سال در استان‌های مختلف کشور اقدام کند. شهرک‌های فن آوری بر اساس مطالعات امکان‌سنجی اولیه به صورت تخصصی به واحدهای صنعتی مخاطب خدمات فناورانه ارائه می‌دهند.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، اضافه کرد: بر اساس ماده ۱۹ این آیین نامه نیز به این سازمان مجوزاحداث ۱۰۰۰ واحد کارگاهی در شهرک‌ها، نواحی صنعتی و شهرک‌های فناوری با هدف استقرار واحدهای دانش‌بنیان و واحدهای تحقیق و توسعه جهت ارائه خدمات به سایر واحدهای صنعتی داده شده است.  

قربانی، در پایان بیان کرد: همچنین بر اساس ماده ۲۰ این آیین نامه واحدهای دانش بنیان دارای بدهی معوق که تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسند مشمول بخشودگی ۵۰ درصدی تعدیل مبلغ اقساط معوق حقوق انتفاع عرصه خواهند شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: دانش بنیان ، وزارت صنعت معدن و تجارت ، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانش بنیان وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران واحدهای دانش بنیان کوچک و متوسط دانش بنیان نواحی صنعتی شهرک ها آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان